JohannaElinJosefiine

Alla inlägg under juli 2012

Av Johanna Blom - 16 juli 2012 21:06

Hejj! i förmiddags så åkte jag ner till farmor som jag skrev om i förra inlägget, gick till lekparken med mina kusiner och var där i nån timme. Sen så åkte jag hem och åt mat och så innan vi åkte ner till farmor igen och såklart så gick vi ju till lekparken nu också. När vi skulle gå hem så kommer pappa och visar upp lastbilen för mina kusiner, speciellt Martin tycker väldigt mycket om bilar. När vi åkte hem sen så har jag inte gjort så mycket.

Ha det bra, puss♥


     

Av Johanna Blom - 16 juli 2012 09:33

Hejj! I lördags kväll så kommer äntligen mina efterlängtade kusiner hem, har saknat dom så mycket och har längat jättemycket tills dom skulle komma. I går då så firade vi mig och det kom en massa släktingar hit. Fick mycket fina presenter som jag är väldigt nöjd med, och såklart så vart det jordgubstårta också. I dag så ska jag snart åka ner till farmor och hälsa på mina kusiner.

Ha det bra, puss♥


Tårtan.

Jag, Vickan och mormor.

 

Fick filmerna "Breaking Dawn" och "Jag saknar dig".

 

Ett mobilskal, ett nagellack, två hårklämmor och pengar.

 

En fönsterlampa.

 

En paradisask.

 

En svart kofta.

 

Kort, presentkort på Kicks och ginatricot, pengar och en berlock.

 

En pyamas från Polen.

   

Av Johanna Blom - 13 juli 2012 14:45

Hejj! Har precis bakat tårta som vi ska äta senare, blev marsipantårta i dag och så blir det jordgubbstårta på söndag.
Ha det bra, puss <3

Av Johanna Blom - 13 juli 2012 07:49

Hejj! Som rubriken lyder då är det min födelsedag i dag :) har precis vaknat och har inget att göra. Men i går så vart jag äntligen klar med ett pussel på 500 bitar dom dessutom var runt. Och i morn så kommer äntligen mina kusiner hem, har inte träffat dom på över ett år så det ska bli jättekul, längtar enormt.
Ha det bra, puss <3

Av Johanna Blom - 12 juli 2012 10:13

Hejj! Testar nya bloggplats-appen just nu och den funkar jättebra :) snart så ska jag, mamma och Vickan åka till Motala och handla. Det regnar som fan ute så det får bli en innedag.
Ha det bra, puss <3

Av Johanna Blom - 11 juli 2012 20:46

Hejj! I går så åkte Lisa, jag och Amalia in till Vadstena för att hälsa på Lisas farmor och farfar, träffade även hennes två kusiner somjag inte har träffat på typ ett år. Sen så sov jag och Amalia hos Lisa tills i dag. I dag har vi inte gjort så mycket, har bara pratat om allt möjligt typ. I morn så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på fredag är det ingen vanlig dag för då är det min födelsedag hurra, hurra, hurra   

Ha det bra, puss♥


 

Av Johanna Blom - 8 juli 2012 10:14

Hejj! I går så hade jag, Lisa, Amalia, hennes 2 systrar och hennes två kusiner lite filmkväll. Kommer inte i håg vad filmen hette som vi såg på och den var inte jättebra heller. Men vi pratade och skrattade och hade en trevlig kväll helt enkelt. I dag så vet jag inte vad jag ska göra, vädret är ju inte det bästa, det regnar och blåser lite så det får bli en innedag.

Ha det bra, puss♥


 

Av Johanna Blom - 7 juli 2012 09:26

Hejj! I torsdags så åkte jag, Lisa och Amalia till Varamon och badade, men det var iskallt i vattnet så vi låg och solade istället. I går så åkte jag, mamma och Vickan och plockade jordgubbar, vi plockade massor och åt ganska mycket också   I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men i kväll så ska jag och Lisa till Amalia och ha typ lite filmkväll.

Ha det bra, puss♥


   

Ovido - Quiz & Flashcards